Adverteren

Indien u geïnteresseerd bent in adverteren op huidzorgen.nl nodigen we u van harte uit te reageren. Er is ruimte voor advertenties in meerdere formaten. Uiteraard kunnen wij de advertentie voor u opmaken.

Adverteren voor non-profit organisaties, non-profit campagnes en charitatieve instellingen is kosteloos. Voor advertenties met commerciële doeleinden zijn er variabele tarieven. Wij betalen hier de hosting en het onderhoud van de website van. huidzorgen.nl behoudt zich het recht voor advertenties te weigeren indien deze niet aansluiten bij de filosofie van deze website.

Huidzorgen.nl

Huidzorgen.nl is opgericht door mensen met huidaandoeningen voor mensen met huidaandoeningen. De redactie bestaat uit ervaringsdeskundige en zorg professionals. Wij hebben tot doel te informeren en faciliteren aan iedereen die geconfronteerd wordt met huidaandoeningen

Huidzorgen behoudt zich het recht om een advertentie niet te plaatsen.
Dit kan meerdere redenen hebben, zoals een logo of een banner die niet op onze website past. Hieronder wordt ook 18+ content verstaan. Uiteraard wordt het betaalde bedrag in een dergelijk geval teruggeboekt.

Advertenties of banners worden pas geplaatst wanneer wij uw betaling hebben ontvangen. Dit doen wij om misbruik te voorkomen.

Aan actuele prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Van tijd tot tijd tijd veranderen onze prijzen (bijvoorbeeld door indexatie).

Back to top button