NieuwsPsoriasis

I Am What I Am: Gordon opent psoriasis campagne

Gordon heeft zaterdag de campagne I am What I am geopend, die de taboes rond de ziekte psoriasis moet doorbreken. De zanger lijdt al jaren aan deze huidaandoening en dat heeft zijn leven erg beïnvloed.

Mensen met psoriasis hebben geposeerd voor deze glamourcampagne. De foto’s hebben een hoog artistiek niveau waarmee dermatologen en psoriasispatiënten geprikkeld zijn te vertellen wat ze van de foto’s vinden.

Ruim 300.000 Nederlanders hebben psoriasi

Meer dan 300.000 Nederlanders hebben psoriasis zij worden dagelijks geconfronteerd met de vaak kwetsende opmerkingen. De Psoriasis Vereniging Nederland wil met deze campagnes taboes doorbreken en de feiten en fabels op ene rij zetten. Psoriasis is een niet besmettelijke ziekte die meestal wordt gekenmerkt door dikke rode schilferende plekken op de huid.

Het project  ‘I Am What I Am’ wil een inspiratiebron zijn voor mensen met psoriasis en een Eye opener voor mensen in hun omgeving.

I Am What I Am

‘I Am What I Am’ is een samenwerkingsverband tussen de Psoriasis Vereniging Nederland en Abbott.

Ook interessant
Source
Psoriasis Vereniging Nederland

Redactie Huidzorgen

Huidzorgen.nl is een online gezondheidsmagazine gericht op het grootste orgaan van het menselijk lichaam, de huid. Een gave huid is niet voor iedereen vanzelfsprekend! Zou je willen bijdragen aan Huidzorgen.nl doormiddel van een gast blog en/of wil je auteur worden dan nodigen we je van harte uit te reageren!

Gerelateerde artikelen

5 Comments

 1. Gordon was vanmorgen op tv en had het er over dat hij nu een heel goed medicijn had tegen psoriasis, welke?????

  met vriendelijk groet

  stijn

 2. Beste mevrouw Huurdeman,

  Hartelijk dank voor uw reactie. Vervelend te horen dat u deze klachten heeft. Ik kan u aanraden de huisarts of dermatoloog te bezoeken. Alleen een arts is in staat uw klachten en eventuele relatie met psoriasis te beoordelen.

  Veel sterkte!

  Sebastiaan

 3. ik heb ook psoriasis
  maar ik heb ook last van mijn darmen
  misschien weten jullie wat ik daar mee moet
  ook mijn nagels zijn aan getast
  misschien kunnen jullie mij zeggen wat ik daar mee moet
  met vriendelijke groet

  mevrouw huurdeman

 4. Ik zag laats Gordon op TV een zalf op zijn ellebogen smeren. Ik ben beniuewd welk merk hij gebruikt. Is dit ergens na te gaan?

  groet,
  René

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button