HomeNieuwsI Am What I Am: Gordon opent psoriasis campagne

I Am What I Am: Gordon opent psoriasis campagne

Gordon heeft zaterdag de campagne I am What I am geopend, die de taboes rond de ziekte psoriasis moet doorbreken. De zanger lijdt al jaren aan deze huidaandoening en dat heeft zijn leven erg beïnvloed.

Mensen met psoriasis hebben geposeerd voor deze glamourcampagne. De foto’s hebben een hoog artistiek niveau waarmee dermatologen en psoriasispatiënten geprikkeld zijn te vertellen wat ze van de foto’s vinden.

Ruim 300.000 Nederlanders hebben psoriasi

Meer dan 300.000 Nederlanders hebben psoriasis zij worden dagelijks geconfronteerd met de vaak kwetsende opmerkingen. De Psoriasis Vereniging Nederland wil met deze campagnes taboes doorbreken en de feiten en fabels op ene rij zetten. Psoriasis is een niet besmettelijke ziekte die meestal wordt gekenmerkt door dikke rode schilferende plekken op de huid.

Het project  ‘I Am What I Am’ wil een inspiratiebron zijn voor mensen met psoriasis en een Eye opener voor mensen in hun omgeving.

I Am What I Am

‘I Am What I Am’ is een samenwerkingsverband tussen de Psoriasis Vereniging Nederland en Abbott.

Redactie Huidzorgen
Redactie Huidzorgenhttps://huidzorgen.nl
Huidzorgen.nl is een online gezondheidsmagazine gericht op het grootste orgaan van het menselijk lichaam, de huid. Een gave huid is niet voor iedereen vanzelfsprekend! Zou je willen bijdragen aan Huidzorgen.nl doormiddel van een gast blog en/of wil je auteur worden dan nodigen we je van harte uit te reageren!

- Advertentie -

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!