HomeNieuwsKrabactie voor psoriasis, krabben voor psoriasis!

Krabactie voor psoriasis, krabben voor psoriasis!

Via het blad van de Psoriasis Vereniging Nederland werd mijn aandacht gevestigd door een trigger op de cover. Kijk op: www.krabactie.nl.

Natuurlijk meteen nieuwsgierig heb ik een kijkje genomen. Tot nu toe 1 pagina met eyecatcher een mooie jonge dame en een graphic met de kreet ‘Krabactie voor psoriasis’.

Binnenkort kun je hier krabben voor psoriasis! Blijf kijken! wordt er onder aan de pagina aan toegevoegd.

Natuurlijk een beetje teleurgesteld dat er nog niet meer te vinden is, ongeduldige karakter eigenschap, maar ook zeer vrolijk gestemd omdat dit doet vermoeden dat we in Nederland een serieuze campagne in het vooruitzicht hebben met als doel de aandacht te vestigen op deze huidziekte.

Al eerder heb ik jullie bericht over mijn waardering voor  acties die er in Amerika en België lopen.

Amerika vestigt nationaal en internationaal de aandacht op psoriasis en psoriasis onderzoek met de prosiasis walk, jaarlijks georganiseerd door de Nationale Psoriasis Federatie en Psoriasis Cure Now met hun fantastische video campagne om zo het taboe te doorbreken.

België deed dit eerder met de campagne ‘Een vuist tegen psoriasis maken‘, waarin zowel bekende als onbekende vlamingen gezamenlijk een statement uitdragen tegen onbegrip en een gebrek aan kennis.

Heeft Nederland zeer binnenkort een eigen psoriasis campagne?

Zodra ik meer informatie heb over het doel van deze website zal ik jullie hierover berichten. De Psoriasis Vereniging Nederland heeft mijn nieuwsgierigheid en aandacht in ieder geval al gewekt, ik hoop dat van jullie ook!

Redactie Huidzorgen
Redactie Huidzorgenhttps://huidzorgen.nl
Huidzorgen.nl is een online gezondheidsmagazine gericht op het grootste orgaan van het menselijk lichaam, de huid. Een gave huid is niet voor iedereen vanzelfsprekend! Zou je willen bijdragen aan Huidzorgen.nl doormiddel van een gast blog en/of wil je auteur worden dan nodigen we je van harte uit te reageren!

- Advertentie -

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!