HomeNieuwsOnderzoek naar behandeling Gara Rufa visjes

Onderzoek naar behandeling Gara Rufa visjes

Beste psoriasis blog bezoekers,

Voor het academisch advies bureau Unipartners Tilburg, dat valt onder de Universiteit van Tilburg, voer ik een onderzoek uit naar de behoefte aan een nieuw behandelingscentrum voor psoriasis patienten met de Gara Rufa visjes (knabbelvisjes). Hiervoor is een speciale enquête ontwikkeld waarvan u de link onderaan deze tekst vind.

Het onderzoek vind zijn start bij de vraag van een meneer, zelf psoriasis patiënt, die wil weten hoe en op welke manier hij mensen met psoriasis het beste kan helpen met het bestrijden van de symptomen door middel van knabbelvisjes.

Met dit onderzoek proberen wij een antwoord te geven of er behoefte is aan een behandelingscentrum . Nadruk hierbij is dat het geen wellness centrum wordt maar puur bedoeld is voor de behandeling van de symptomen.

Door de enquête in te vullen, die ongeveer 10 minuten duurt, helpt u het onderzoek vooruit en wordt er een beter beeld gecreëerd over hoe het welzijn van mensen met psoriasis kan worden verbeterd.

Hierbij de link waar u de enquête kan invullen:

http://www.unipartners.nl/tilburg/enquete/index.php?sid=52271&lang=nl

(Update redactie 21-02-2011: de link naar bovenstaande enquete werkt niet meer)

Bij de inleiding van de enquête vind u meer informatie over het invullen ervan.

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking!

Robert Teunissen
Studentconsultant Unipartners Tilburg

Redactie Huidzorgen
Redactie Huidzorgenhttps://huidzorgen.nl
Huidzorgen.nl is een online gezondheidsmagazine gericht op het grootste orgaan van het menselijk lichaam, de huid. Een gave huid is niet voor iedereen vanzelfsprekend! Zou je willen bijdragen aan Huidzorgen.nl doormiddel van een gast blog en/of wil je auteur worden dan nodigen we je van harte uit te reageren!

- Advertentie -

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!