NieuwsPsoriasis

RTL4 besteedt aandacht aan Psoriasis

Op maandag 11 april zal RTL4 het tv-programma RTL Consult aandacht besteden aan nieuwe gebruiksvriendelijke behandelingsmogelijkheden voor psoriasis. De uitzending begint om 16.30 uur en wordt op zondag herhaald of kijk de herhaling terug via  www.rtl.nl/xl onder de tab A tot Z, en ga dan naar RTL Consult.

Overigens werd in de uitzending van 21 maart aandacht besteed aan artritis psoriatica. Deze uitzending is nog te bekijken via internet, zie RTL XL (aflevering 8). Helaas vraagt RTL hier geld voor 0,99ct.

(Update reactie 24-05-2014: Deze video is helaas niet langer beschikbaar op RTL gemist)

RTL4: RTL Consult

RTL4 logoRTL Consult is een gevarieerd medisch magazine. In de studio spreekt Vivian Slingerland met medisch specialisten over nieuwe behandelmethoden van allerlei ziekten.

Dit doet zij aan de hand van ontroerende en optimistische portretten van patiënten. Daarnaast krijgt de kijker veel informatie, zodat die bij een bezoek aan de huisarts, beter kan aangeven wat hij/zij wil. RTL Consult heeft een aantal vast rubrieken:

Ook interessant
Source
RTL Consult

Redactie Huidzorgen

Huidzorgen.nl is een online gezondheidsmagazine gericht op het grootste orgaan van het menselijk lichaam, de huid. Een gave huid is niet voor iedereen vanzelfsprekend! Zou je willen bijdragen aan Huidzorgen.nl doormiddel van een gast blog en/of wil je auteur worden dan nodigen we je van harte uit te reageren!

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button