HomeHuidaandoeningenHuid & VerzorgingSporten met een huidaandoening

Sporten met een huidaandoening

Jop Hermans is student aan de Fontys Sporthogeschool in Tilburg en doet voor zijn afstudeerscriptie onderzoek naar “sporten met een huidaandoening”. Voor zijn onderzoek is hij specifiek op zoek naar jongeren tussen de 12 en 18 jaar oud. Psoriasisblog.nl vind het belangrijk dat er onderzoek wordt gedaan naar sporten en psoriasis en roept jongeren dan ook op de vragenlijst in te vullen. Jop zal zich hier voorstellen en in het kort vertellen wat het doel en de voorwaarden zijn van dit onderzoek.

Hallo allemaal, Mijn naam is Jop Hermans en ben student aan de Fontys Sporthogeschool in Tilburg. Voor mijn afstudeerscriptie voer ik een onderzoek uit me als onderwerp: “Sporten met een huidaandoening” en de doelgroep is jongeren van 12-18 jaar.

Aan de hand van de gegevens wil ik te weten komen wat sporten voor invloed heeft op iemand met een huidaandoening.

Je hoeft je naam niet in te vullen, dus niemand komt jouw antwoorden te weten.

De vragenlijst staat hier (invullen duurt ± 5 minuten):

http://www.enquetemaken.be/toonenquete.php?id=39414

(Update redactie 21-11-2010: de link naar de enquete werkt niet meer, wij hopen de uitkomsten van het onderzoek spoedig te ontvangen, zodat we deze met jullie kunnen delen.)

Ik hoop dat jullie me hiermee kunnen helpen!

Met sportieve groet,

Jop Hermans
Student Fontys Sporthogeschool

Redactie Huidzorgen
Redactie Huidzorgenhttps://huidzorgen.nl
Huidzorgen.nl is een online gezondheidsmagazine gericht op het grootste orgaan van het menselijk lichaam, de huid. Een gave huid is niet voor iedereen vanzelfsprekend! Zou je willen bijdragen aan Huidzorgen.nl doormiddel van een gast blog en/of wil je auteur worden dan nodigen we je van harte uit te reageren!

- Advertentie -

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!